+ 6 бонусів
-15%

Психологія Інгредієнти. Справжній склад того, що ми їмо й наносимо на шкіру

Код товару:
644307
410 ₴348 ₴
Автор
Джордж Зайдан
Виробник:
Vivat
Бонусні бали:
6
ISBN:
9789669827418
Наявність:
В наявності
Всі характеристики
Е-книги
ДИВОВИЖНА ХІМІЯ ЖИТТЯ: ЧИ НЕ З’ЇСТЬ ТЕБЕ ТЕ, ЩО ТИ ЇСИ? Чи справді продукти з барвниками та консервантами підштовхують нас до могили? Чи може кава спричинити якісь захворювання? Великий термін придатності у продуктів — це добре чи погано? Скільки треба використовувати сонцезахисного крему, щоб він приніс користь, а не шкоду? Кваліфікований хімік і популяризатор ненудної науки Джордж Зайдан пропонує цікавезне дослідження: що ми їмо, п’ємо, чим дихаємо і як найрізноманітніші речовини (від кофеїну до ГМО) впливають на організм. Джордж Зайдан — науковець-хімік, телеведучий і вебведучий, що написав і озвучив кілька вірусних відео TED-Ed. Він створив вебсайт National Geographic’s Ingredients, а та- кож керував вебсайтом MIT’s Science Out Loud. Його роботи були представлені в The New York Times, Forbes, The Boston Globe, National Geographic Magazine, Science тощо. Нині Джордж Зайдан є виконавчим продюсером в Американському хімічному товаристві. Стриманий, продуманий і докладний аналіз. У цій книзі море інформації, про яку ви й гадки не мали. — Kirkus Reviews Цікаве дослідження, зосереджене на темах, які турбують більшість читачів. Рекомендуємо всім, кого цікавить правда про продукти, які ми споживаємо щодня. — Library Journal

Характеристики

Автор
Джордж Зайдан
Кількість сторінок
336
Мова
Українська
Рік видання
2023
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Ви нещодавно дивились
+ 7 бонусів
-20%
Повія
Повія
Мирний П.
445 ₴ 356 ₴
Новинка
Цікавинки
Цікавинки
Олександр Шатохін
398 ₴

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0