+ 7 бонусів
-20%

Історична, політична література, мемуари Канада. Від персикових садів до Полярного кола

Код товару:
737573
445 ₴356 ₴
Автор
Євген Лакінський
Виробник:
Віхола
Бонусні бали:
7
ISBN:
9786178178277
Наявність:
В наявності
Всі характеристики
Е-книги
Канада — нудна й багата країна, де живуть люди, які досконало розмовляють двома мовами. Дороги тут ідеальні, а корупції немає. Засніженими преріями бігають стада бізонів, а десь поміж хмарочосами Торонто й Монреаля бородаті канадці грають у хокей. Це, безумовно, правда, коли йдеться про хокей і бізонів. Решта, сказати б, трохи… перебільшення. Канада — яскрава й самобутня. Кожна провінція — інша, кожен регіон — особливий. Іммігрант у Торонто й іммігрант у Квебеку побачать дві різні країни. Людина з Ванкувера розкаже зовсім іншу історію, ніж людина з Ньюфаундленду. І зроблять вони це, найімовірніше, абсолютно різними мовами. Саме з цією Канадою в усьому її різноманітті у своїй книжці нас знайомить Євген Лакінський. Євген Лакінський — останні 13 років працює на держслужбі в Оттаві. У Канаді Євген живе понад 20 років. Відвідав усі 10 провінцій, щодня розмовляє двома офіційними мовами країни.

Характеристики

Автор
Євген Лакінський
Кількість сторінок
304
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Рік видання
2024
Формат
130х200 мм
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Ви нещодавно дивились
+ 5 бонусів
-15%
Книга Смерть на Нілі
Книга Смерть на Нілі
Аґата Крісті
315 ₴ 267 ₴
+ 5 бонусів
-15%
Я іду до психолога
Я іду до психолога
Катерина Гольцберг
340 ₴ 289 ₴
+ 8 бонусів
Сіль для моря або Білий кит
Сіль для моря або Білий кит
Нікуліна Анастасія
165 ₴
+ 7 бонусів
Для чого потрібні котлети?

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0