+ 6 бонусів
-10%

Історична, політична література, мемуари Хімія повсякдення. Від шампуню і прального порошку до смаженої картоплі

Код товару:
746998
375 ₴337 ₴
Автор
Саркісян Володимир
Виробник:
Віхола
Бонусні бали:
6
ISBN:
9786178517113
Наявність:
В наявності
Всі характеристики
Е-книги
Наше повсякденне життя — суцільна хімія. У ванній, на кухні, в автівці, аптечці й навіть на природі. За найпростішими речами — від прянощів до антисептика — стоїть складна формула і щонайменше кілька хімічних сполук зі страшними назвами, які взаємодіють між собою у той чи інший спосіб (незрозумілий для нас зазвичай).У книжці хімік-токсиколог Володимир Саркісян пояснює, як на хімічному рівні функціонують речі та явища, з якими ми стикаємося щодня, — приготування їжі, прибирання та прання, купівля ліків, ожеледь на дорогах. Тут не лише формули та схеми, а й цілком буденні та практичні приклади. Коли потрібно посолити смажену картоплю та чому гомеопат не зможе нікого отруїти (як і вилікувати)? За яким принципом працюють марихуана, пестициди і шампунь? Звідки взялися мило, антисептик та чи існують чудодійні креми «все в одному»? Про все це розповідає Володимир Саркісян, пояснюючи принцип дії простих сполук і речовин, ділячись при цьому кулінарними лайфхаками та історіями від Плінія, Дюма та Агати Крісті.Володимир Саркісян — хімік, судмедексперт і журналіст. Наприкінці 1980-х Володимир почав працювати в Одеському бюро судово-медичних експертиз. Роботі в судовій медицині він присвятив 14 років, після чого кардинально змінив сферу діяльності.

Характеристики

Автор
Саркісян Володимир
Кількість сторінок
176
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Рік видання
2021
Формат
130х200 мм
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Ви нещодавно дивились
+ 10 бонусів
-15%
Як бути консерватором
Як бути консерватором
Роджер Скрутон
590 ₴ 501 ₴

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0