+ 19 бонусів

Краса та здоров'я Кинь виклик старості. Як у 60 виглядати на 30 і почуватися на 18

Код товару:
856003
391 ₴
Автор
Елізабет Блекберн
Бонусні бали:
19
ISBN:
9786171282018
Наявність:
Немає в наявності
Всі характеристики
Е-книги
Проживши 122 роки, Жанна Кальман стала однією з жінок із найдовшою підтвердженою тривалістю життя в історії. У 85 вона зайнялася фехтуванням, а в 100 років ще їздила на велосипеді. Нонсен? Факт! Хочете так само? Ця книжка містить важливі відповіді, здатні допомогти нам досягти цієї мети. Інформація, наведена на її сторінках, допоможе полегшити хронічні хвороби і поліпшити здоров’я. Тільки конкретні, підтверджені дослідженнями ідеї, здатні зробити решту вашого життя здоровим, довгим та щасливим.• Що зовнішність людини говорить про стан її здоров’я • Налаштування біологічного годинника • Скільки потрібно спати, аби довше залишатися молодим • Ефективна схема здорового харчування • Тренування: скільки вправ буде достатньо Так, старіння та смерть — факти неминучі, але те, як ми житимемо до свого останнього дня, змінити можна. Жити кращим і повним життям — це залежить від нас!.

Характеристики

Автор
Елізабет Блекберн
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Ви нещодавно дивились
+ 7 бонусів
-15%
Будинок на вулиці Пританія. Книга 2
Будинок на вулиці Пританія. Книга 2
Карен Вайт
441 ₴ 374 ₴
+ 3 бонусів
-20%
Брюґґе-як-Смерть
Брюґґе-як-Смерть
Жорж Роденбах
210 ₴ 168 ₴
+ 7 бонусів
-20%
Про малятко в животі, або звідки беруться діти
Про малятко в животі, або звідки беруться діти
Марта Марущак
445 ₴ 356 ₴
+ 17 бонусів
Різдвяні кружляння
Різдвяні кружляння
Крістіна Лорен
340 ₴

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0