+ 43 бонусів

Кулінарія Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів

Код товару:
399969
860 ₴
Автор
Сергій Пожар
Бонусні бали:
43
ISBN:
9786176795797
Наявність:
Немає в наявності
Всі характеристики
Е-книги
Серед страв галицької кухні — бограч, чорба, лечо, кнедлики, сегединський гуляш, пироги, шніцелі і багато інших колоритних страв, люблених нині гурманами. То ж яка вона справжня галицька кухня? Різноманітну і багату кухню Галичини здавна творили різні національні меншини, які тут проживали, наповнюючи її своїми традиціями. У цій книжці знайдете дбайливо зібрані відомим кулінаром і блогером Сергієм Пожарем рецепти та з душею приготовані страви, у яких відображено симбіоз кухонь усіх тих, хто проживав на території від Карпат до Львова, познайомитеся із так званою карпатською кухнею простих людей, які здавна зберігали і передавали рецепти своїм дітям та онукам.

Характеристики

Автор
Сергій Пожар
Кількість сторінок
336
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Рік видання
2022
Формат
195x250x27мм
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0