+ 18 бонусів
-8%

Кулінарія Raisin: 100 великих натуральних емоційних вин

Код товару:
730075
1120 ₴1035 ₴
Автор
Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні
Виробник:
Yakaboo Publishing
Бонусні бали:
18
ISBN:
9786177544585
Наявність:
В наявності
Всі характеристики
Е-книги
Найвидатніші вина та найпрекрасніші емоції виникають завдяки повазі до людей і любові до землі. Натуральні вина не просто легко п’ються. Це — великі вина, що викликають сильні емоції. Чотириста двадцять чотири сторінки видання присвячені їм. Тут представлено добірку зі 100 найвидатніших вин, виготовлених у найкращих традиціях сучасності. Вони доводять, що «натуральне» також означає «емоційне», «живе». Два основні завдання книжки — зламати стереотипи про натуральне вино (простеньке, недосконале, незрозуміле, довго не зберігається, швидко псується…) та віддати шану людям, які рік у рік затято працюють, аби виростити найліпший у світі виноград, а тоді вкладають усі свої переконання, хист і душу, щоб зробити з нього напрочуд живі та глибоко особисті вина.

Характеристики

Автор
Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні
Кількість сторінок
424
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Рік видання
2022
Формат
165x240мм
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Ви нещодавно дивились
+ 17 бонусів
-10%
Велика книга комах і не тільки
Велика книга комах і не тільки
375 ₴ 337 ₴
+ 4 бонусів
-20%
Тато в дитсадку. Книга 2. Похід до театру
Тато в дитсадку. Книга 2. Похід до театру
Ларс Рудеб’єр, Ларс Мелє
280 ₴ 224 ₴
+ 19 бонусів
Sapiens. Людина розумна. Коротка історія людства
Sapiens. Людина розумна. Коротка історія людства
Ювал Ной Харарі
395 ₴
+ 5 бонусів
-20%
Выбранные места, или Сюжеты разных лет

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0