+ 14 бонусів
-26%

Нон фікшн Нон фікшн Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти

Код товару:
917173
970 ₴722 ₴
Автор
Ів Піньє , Тріш Пападакос , Ґреґ Бернарда , Алан Сміт , Александер Остервальдер
Виробник:
Наш формат
Бонусні бали:
14
ISBN:
9786177388691
Наявність:
В наявності
Всі характеристики
Е-книги
Щоб зробити бізнес успішним, варто знайти клієнтський сегмент і задовольнити його потреби — звучить майже як аксіома. Та як дізнатися, що саме потрібно споживачеві І як не помилитися Відповісти на ці питання допоможе друга книжка Александера Остервальдера й команди практиків, присвячена розробленню ціннісних пропозицій. Це своєрідна шпаргалка для вибагливого бізнесмена-практика. Автори пояснюють, як розробляти ціннісні пропозиції й тестувати їх, не витрачаючи зайвих грошей і часу, як ставити себе на місце користувача, переводити команду з режиму «проспати нудну нараду» на «працювати злагоджено й ефективно». Щоб не гаяти читацький час, автори подають інформацію доступно й структуровано, без зайвих сторінок. Запропоновані інструменти й історії успішних компаній ідеально доповнюють бізнес-комікси.

Характеристики

Автор
Ів Піньє , Тріш Пападакос , Ґреґ Бернарда , Алан Сміт , Александер Остервальдер
Кількість сторінок
324
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Ви нещодавно дивились
+ 11 бонусів
61%
Вікінги. Грайся і вивчай | Федеріка Маґрін
Вікінги. Грайся і вивчай | Федеріка Маґрін
Федеріка Маґрін, Лаура Бренлла
345 ₴ 554 ₴
+ 7 бонусів
-20%
Овідій. Скорботні елегії. Листи з Понту
Овідій. Скорботні елегії. Листи з Понту
Публій Овідій Назон
497 ₴ 397 ₴
+ 1 бонусів
-33%
Атлас Всесвітня історія 6 класс

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0