+ 6 бонусів
-20%

Кулінарія Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

Код товару:
746132
375 ₴300 ₴
Автор
Марко Черветті
Виробник:
Віхола
Бонусні бали:
6
ISBN:
9786178178864
Наявність:
В наявності
Всі характеристики
Е-книги
Марко Черветті пройшов шлях від кухні матері до професійних кухонь у безлічі країн — з Венеції до Піднебесної імперії та назад, а сьогодні його можна зустріти у підвальному барі в центрі Києва чи на виноробні посеред Бессарабії. «Усе дуже просто, достатньо лише мати правильні інгредієнти, любити людство й поважати традиції, як кожен кухар»... Бразильські авокадо та мексиканська кукурудза, таємниці італійських м?ясників і специфіка приготування чорної каракатиці. Книжка Марко Черветті — це ода смакам і текстурам, філософії майстрів, які роками вивіряли свої рецепти, та традиціям, що передавалися з покоління в покоління. Марко розповідає історії застіль та ділиться рецептами, дбайливо відібраними ним під час численних мандрів світом, — від українського борщу та цибулевих пиріжків Доброго Да до карбонари римського майстра і кесадильї з Мехіко-сіті. Марко Черветті — oste (господар, душа закладу), кухар, філософ, поліглот, каліграф. За свою кар?єру працював на безлічі кухонь, викладав каліграфію, був залучений до роботи Венеційського бієнале. Наразі є бренд-шефом у Fozzy Group, живе у Києві, досліджує кухню України.

Характеристики

Автор
Марко Черветті
Кількість сторінок
232
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Рік видання
2024
Формат
130х200 мм
Вік
16+
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології для аналізу трафіку та покращення функціональності. Ви можете змінити налаштування cookie в браузері або припинити користування сайтом. Деталі у нашій Політиці безпеки даних. Продовжуючи, ви погоджуєтесь на обробку cookie.

0